Brabantse Wal

97 luxe eigentijdse woningen gelegen in een uniek landschap

Landal Brawal - Birdview

Sfeervolle uitstraling en allure

Diversiteit is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van Brabantse Wal. De variatie in de 14 verschillende woningtypen en architectuur geeft het vakantiepark de sfeervolle uitstraling en allure die past bij de omgeving. De omgeving van de Wouwse Plantage en Landgoed Lievensberg met zijn zandverstuivingen, heidetuinen en dennenbossen staat model bij het ontwerp van de 14 woningvarianten. Alle huizen zijn gesitueerd op ruime kavels eigen grond. De woon- en eetruimtes zijn zoveel mogelijk zuid-geörienteerd op de tuinen en de omliggende landerijen.

Landal Brawal - in de Brabantse Wal - fietsen in de omgeving

Harmonie met het Brabantse land

Om de uitstraling van het resort ultiem tot zijn recht te laten komen, wordt de groenvoorziening tot in de puntjes afgestemd op de woningen en het Brabantse Land, waarbij wordt gestreefd naar een natuurlijke overgang met de omliggende landerijen. Het gemeenschappelijk groen op de percelen biedt u privacy naar de buren en meer openheid voor een uitzicht over de naastgelegen landerijen.

initial image

Geïnteresseerd?

MELDT U AAN

Bent u geïnteresseerd in één van de recreatiewoningen in Brabantse Wal?
Meldt u zich dan aan voor meer informatie.

Landal Brawal - Slider Waterpret
initial image

Recreatie, waterpret en horeca

De zomers worden langer en warmer en de behoefte tot verkoeling neemt toe. In het centrum van Brabantse Wal is waterpret verzekerd. Het spraypark bestaat uit meerdere waterspuitende speeltoestellen, zoals fonteinen of een watergordijn.

Op het terras, grenzend aan het spraypark, kunt u genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen genieten van waterpret. Daarnaast zijn er verspreid over het park verschillende “droge en natte Beleefnatuur” gebieden met verschillende speeltoestellen en speelveldjes.

Het centrumgebouw zal de ontmoetingsplaats zijn van Brabantse Wal. Een plaats met een eigentijdse horecagelegenheid met zonneterras in de directe nabijheid van het Spraypark en zijn watergames, maar ook een Jeu de Boulesbaan en een XXL Schaakbord. De parkshop voor de vergeten boodschappen vindt u bij de receptie, evenals de verhuur van fietsen.